Veiling 13 december 2015

In samenwerking met het Amsterdams Venduhuis De Eland/De Zon organiseert de T.S. Killiam Cityboek Stichting op zondag 13 december 2015 een veiling van de persoonlijke bezittingen van Tim Killiam en veel van zijn gesigneerde werk.

De veiling omvat veel werk van de hand van Killiam en verder o.a. design-meubilair, prenten, gravures en facsimile’s, diverse boeken over Amsterdam en Tims fotocamera’s. Naast gesigneerde etsen zullen er ook originele tekeningen worden geveild. Zijn eigen uitgaven – waaronder behalve zijn grachtenboeken ook zeer uiteenlopende vormen van merchandising – zullen ruimschoots te koop zijn.

Bij de veiling worden geen veilingkosten berekend, dus alle prijzen zijn zonder opgeld! De opbrengsten van de veiling komen ten goede aan de stichting.

Zowel de kijkdag (12.30 – 14.30 uur) als de veiling (vanaf 14:30 uur) vinden plaats in het voormalige woonhuis en tevens studio van Tim Killiam, op het adres Kerkstraat 211-A te Amsterdam. Veilingmeester Nick Landwaard, Notaris Maarten R. Meijer.

Hieronder weergegeven een ietwat willekeurige greep uit de veilingkavels, plus de losse verkoop van etsen en merchandise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *